Gianni Infantino bezoekt Mexico en bespreekt het WK 2026

FIFA-voorzitter Gianne Infantino heeft tijdens zijn bezoek aan Mexico gesproken over het Wereldkampioenschap voetbal in 2026. Hij ontmoette Andrés Manuel López, president van Mexico.

De voorbereidingen voor het WK 2026 stonden bovenaan de agenda van de voorzitter tijdens zijn ontmoeting met de Mexicaanse president en hooggeplaatsten van de Mexicaanse Voetbal Federatie (FMF).

Ook bracht Infantino een bezoek aan het Estadio Azteca, waar de finales van 1970 en 1986 gespeeld werden. Het stadion ondergaat een renovatie voor het komende evenement.

Het Noord-Amerikaanse land is het eerste land in de geschiedenis dat drie wk's mag organiseren. Verder heeft Mexico de primeur dat dit het eerste kampioenschap met maar liefst 48 deelnemers is.

Mexico City, Guadalajara en Monterrey zijn de kandidaat-gaststeden voor het eindtoernooi dat samen met Canada en de VS wordt georganiseerd.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 04-05-2022 20:43 | Bijgewerkt op: 04-05-2022 | Door: Patrick de Graaf


Deel 'Gianni Infantino bezoekt Mexico en bespreekt het WK 2026'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

FIFA-voorzitter Gianne Infantino heeft tijdens zijn bezoek aan Mexico gesproken over het Wereldkampioenschap voetbal in 2026.


Over de auteur van 'Gianni Infantino bezoekt Mexico en bespreekt het WK 2026'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Booking.com