WK 2026 openingswedstrijd

De openingswedstrijd van het WK 2026 wordt gespeeld in Los Angeles, Mexico City of New York/New Jersey.

United 2026 is van plan om op de openingsdag van het toernooi 3 wedstrijden te laten spelen, waarbij elk land een eigen openingswedstrijd en -ceremonie zal organiseren.

De voorwaarden van voetbalbond FIFA verplichten dat het gastland de opening van het toernooi verzorgt, dus voldoet de organisatie aan deze eis.

Doordat de finale van de WK's van 1970 en 1986 in Mexico City, en in 1994 in Los Angeles zijn gespeeld, geeft het een extra historische waarde aan de openingswedstrijden.

Datum gepubliceerd: 14-08-2017 | Datum bijgewerkt: 16-08-2023 | Auteur:

Deel 'WK 2026 openingswedstrijd in drie steden'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De WK 2026 openingswedstrijd wordt gespeeld in Los Angeles, Mexico City of New York/New Jersey. Op de eerste dag worden 3 wedstrijden gespeeld.


Over de auteur van 'WK 2026 openingswedstrijd in drie steden'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl