Tv-rechten van het WK 2026

De WK 2026 tv-rechten worden door de FIFA toegewezen aan grote uitzenders. De uitzendrechten voor het WK voetbal in 2026 zijn in de landen Canada en de Verenigde Staten al verkocht.

In de VS kreeg de toewijzing aan Fox veel kritiek omdat er geen eerlijk proces was. De zender kreeg de rechten om ze weer tevreden te stellen. Fox heeft namelijk ook de rechten voor het WK 2022 in Qatar en vanwege de hitte is het toernooi verplaatst naar de winter. Juist in de winter worden in Amerika de laatste wedstrijden van de National Football League gespeeld.

Live WK 2026 kijken

Het Wereld Kampioenschap 2026 is live te kijken via:

  • Canada: CTV, TSN, RDS
  • Verenigde Staten: Fox, Telemundo
Datum gepubliceerd: 14-08-2017 | Datum bijgewerkt: 16-08-2023 | Auteur:

Deel 'WK 2026 tv-rechten - TV-zenders die WK voetbal uitzenden'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De WK 2026 tv-rechten worden door de FIFA toegewezen aan grote uitzenders. De uitzendrechten zijn in de landen Canada en de Verenigde Staten al verkocht.


Over de auteur van 'WK 2026 tv-rechten - TV-zenders die WK voetbal uitzenden'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Independer Energie