WK 2026 scheidsrechters

De WK 2026 scheidsrechters zullen verblijven in de staat Texas, de meest centrale staat tussen de gastlanden. Het hoofdkwartier van de arbiters en hun grensrechters wordt gevestigd in Dallas of Houston.

Door de centrale ligging hoeven de scheidsrechters het minst ver te reizen om de verschillende wedstrijden te fluiten.

Beide opties, Dallas of Houston, hebben geweldige trainingsfaciliteiten, en ook de hotels zijn uitstekend. De steden zijn eerder gastheer geweest voor het hoofdkwartier van de scheidsrechters tijdens andere grote sportevenementen.

De FIFA heeft ook nog de optie om het hoofdkwartier te verplaatsten naar gelang het Wereld Kampioenschap 2026 vordert, afhankelijk van het wedstrijdschema.

Datum gepubliceerd: 14-08-2017 | Datum bijgewerkt: 16-08-2023 | Auteur:

Deel 'WK 2026 scheidsrechters - hoofdkwartier in Texas'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De WK 2026 scheidsrechters zullen verblijven in Texas, de meest centrale staat. Het hoofdkwartier van de arbiters wordt gevestigd in Dallas of Houston.


Over de auteur van 'WK 2026 scheidsrechters - hoofdkwartier in Texas'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig ge├╝pdatet.