WK 2026 kwalificatie loting

De WK 2026 kwalificatie loting wordt gehouden op een locatie waar de organisatie het eenvoudigst is voor de FIFA en al haar deelnemers en gasten. De trekking zal plaatsvinden in juli 2023.

Steden van de WK 2026 kwalificatie loting

Miami en Washington zijn twee kandidaten voor het houden van de kwalificatie loting. Miami heeft de meeste internationale vluchten van de VS en Washington biedt huis aan 177 ambassades.

Beide steden hebben grote internationale vliegvelden, waardoor bezoekers van alle deelnemende landen van de WK-kwalificatie de loting eenvoudig kunnen bereiken. Ook zijn er voldoende hotels in de buurt van de voorgestelde locaties.

De voorgestelde locaties voor de trekking zijn:

  • Miami: Miami Beach Convention Center: 8.000 bezoekers en een oppervlakte van 54.000 vierkante meter;
  • Washington DC: Walter E. Washington Convention Center: 8.000 bezoekers en een oppervlakte van 213.000 vierkante meter.
Datum gepubliceerd: 14-08-2017 | Datum bijgewerkt: 16-08-2023 | Auteur:

Deel 'WK 2026 kwalificatie loting - in Miami of Washington DC'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

WK 2026 kwalificatie loting vindt plaats in Miami of Washington DC. Internationale vliegvelden maken een bezoek aan de kwalificatie loting eenvoudiger.


Over de auteur van 'WK 2026 kwalificatie loting - in Miami of Washington DC'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport