FIFA voorzitter Infantino spreekt investeerders toe in LA

Investeerders en overheden werden op 3 mei toegesproken door FIFA-voorzitter Gianni Infantino. Hij riep hen op om te starten met de voorbereidingen voor het WK 2026 in de VS, Canada en Mexico.

Sponsoren en investeerders moeten tijdig beginnen met de activiteiten, want het zou zonde zijn om deze unieke kans te missen. De voorzitter sprak in het Milken Institute Global Conference in Los Angeles.

Daarbij gaf hij ook aan richting de jongens en de meisjes dat voetbal een sport voor iedereen is. Daarbij liggen er nog grote uitdagingen in Amerika, aangezien niet voor ieder kind een voetbalveld dichtbij ligt. De FIFA wil kinderen eerder en makkelijker toegang tot de voetbalsport geven.

Tijdens de sessie met de naam 'Managing the beautiful game' benadrukte Infantino dat clubeigenaren, investeerders en sponsoren geen tijd meer moeten verspillen om hun belangen aan de wereld te tonen nu het toernooi steeds meer aandacht krijgt.

Het WK 2026 zal miljarden omzet genereren voor het voetbal in Amerika, maar het zal ook de dromen van miljoenen fans realiseren.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 07-05-2022 20:53 | Bijgewerkt op: 07-05-2022 | Door: Patrick de Graaf


Deel 'FIFA voorzitter Infantino spreekt investeerders toe in LA'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Investeerders, overheden en sponsoren van het WK 2026 werden door Gianni Infantino toegesproken om deze unieke kans niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.


Over de auteur van 'FIFA voorzitter Infantino spreekt investeerders toe in LA'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig ge├╝pdatet.