FIFA bezoekt tweede reeks speelsteden voor WK 2026

De FIFA heeft een bezoek gebracht aan de tweede reeks speelsteden, volgend op de eerste bezoeken in september 2021. De wereldvoetbalbond inspecteert de stadions en steden voor het WK in 2026.

Tussen 21 oktober en 1 november bezocht een delegatie van de voetbalorganisatie de volgende steden: Kansas City, Cincinnati, Dallas, Denver, Houston, Monterrey, San Francisco en Seattle.

Tijdens de bezoeken werd gesproken met verschillende belanghebbenden, zoals over de infrastructuur, de stadions en trainingsfaciliteiten.

De eerste negen potentiële speelsteden die bezocht werden, legden de lat erg hoog voor de overige steden. Men is erg enthousiast en wil het Wereldkampioenschap graag organiseren. De laatste steden in de VS, Canada en Mexico worden eind november bezocht.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 15-10-2021 08:58 | Bijgewerkt op: 15-10-2021 | Door: Patrick de Graaf


Deel 'FIFA bezoekt tweede reeks speelsteden voor WK 2026'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De FIFA bezocht een tweede reeks speelsteden, volgend op de eerste bezoeken in september 2021. De steden werden geïnspecteerd voor het WK 2026.


Over de auteur van 'FIFA bezoekt tweede reeks speelsteden voor WK 2026'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Independer Energie