FIFA bezoekt negen speelsteden in september 2021

De FIFA bezoekt negen speelsteden in Amerika, te beginnen in Boston en eindigend in Miami. De bezoekronde is van 15 tot 23 september 2021.

Na meerdere sessies over een breed scala aan technische aspecten, gaat een delegatie van de wereldvoetbalbond nu op bezoek bij een aantal speelsteden voor het WK 2026.

De delegatie van de FIFA wordt geleidt door Victor Montagliani (vice-voorzitter van de FIFA en voorzitter van Concacaf), en bevat geleerden op gebied van accommodaties, stadions, infrastructuur, teamfaciliteiten en wetten/regels.

De rondreis duurt negen dagen en gaat langs de volgende steden: Boston, Nashville, Atlanta, Orlando, Washington DC, Baltimore, New York/New Jersey, Philadelphia en Miami.

Eind november worden de andere speelsteden uit Amerika, Canada en Mexico bezocht. De bezoeken aan de steden is onderdeel van het selectieproces van de beste speelsteden voor het Wereld Kampioenschap in 2026.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 09-09-2021 12:52 | Bijgewerkt op: 09-09-2021 | Door: Patrick de Graaf


Deel 'FIFA bezoekt negen speelsteden in september 2021'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

De FIFA bezoekt negen speelsteden in Amerika, te beginnen in Boston en eindigend in Miami. De bezoekronde is van 15 tot 23 september 2021.


Over de auteur van 'FIFA bezoekt negen speelsteden in september 2021'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig ge├╝pdatet.