Bekijk live de onthulling van het WK 2026 speelschema

Waar te kijken naar de onthulling van het WK 2026 speelschema?

Op zondag 4 februari 2024 wordt het wedstrijdschema van het WK voetbal onthuld, en voetbalfans wereldwijd kunnen live meekijken. Ontdek de beste platforms om deze langverwachte details te volgen.

Het wedstrijdschema wordt onthuld tijdens een speciale live-uitzending om 21:00 uur (15:00 lokale tijd) op zondag 4 februari 2024.

FIFA.com en FIFA+ Live Stream

De onthulling van het wedstrijdschema van het Wereldkampioenschap 2026 zal live gestreamd worden op FIFA.com en FIFA+. Mis dit niet en zorg dat je op 4 februari 2024 klaar zit om de details als eerste te ontdekken.

Internationale dekking

Naast FIFA.com en FIFA+ zullen ook andere FIFA Broadcast Partners live verslag doen van dit evenement. In Canada kun je het programma volgen op TSN, CTV en RDS, in Mexico op Televisa, en in de Verenigde Staten op FOX en Telemundo.

Belangrijke Details

Het speciale live programma zal alle essentiële informatie bevatten, zoals de toewijzing van gaststeden voor alle 104 wedstrijden, de locaties van de openingswedstrijden in Canada, Mexico en de VS, de groepsfase-locaties voor de nationale teams van de gastlanden, en natuurlijk de locatie van de finale in Miami.

Mis het niet en bereid je voor op een opwindende onthulling van het WK 2026 schema op 4 februari 2024.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 02-02-2024 20:32 | Bijgewerkt op: 02-02-2024 | Door: Patrick de Graaf


Deel 'Bekijk live de onthulling van het WK 2026 speelschema'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Ontdek waar je live de onthulling van het speelschema van het WK 2026 kunt volgen. Lees verder om te weten waar je live kunt kijken.


Over de auteur van 'Bekijk live de onthulling van het WK 2026 speelschema'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Booking.com